Het reglement

Inschrijving

 

Elke leerling die les volgt bij C-Dance, moet op voorhand ingeschreven zijn. Dat wil zeggen dat U ons alle nuttige gegevens in verband met U kind moet doorgeven en het inschrijvingsgeld en/of voorschot betaald heeft. Voorschotten worden niet terugbetaald.


Afwezigheid


Gelieve de leerkracht per sms of mail te verwittigen indien de leerling niet aanwezig kan zijn in de les.
Afwezigheden zullen niet terugbetaald worden.
In geval van afwezigheid gedurende minimum 5 opeenvolgende weken en enkel met doktersattest zullen de gemiste lessen mogen worden uitgesteld op het volgende trimester. Geen enkele terugbetaling zal mogelijk zijn.
Een leerling die meer als 3 lessen per periode mist (September tot December en Januari tot April), zal niet mogen deelnemen aan het jaarlijks optreden. Een leerling die gekwetst is, wordt geadviseerd om de lessen bij te wonen als toeschouwer om de evolutie van de lessen mee te volgen.

 

 

Verzekering


In geval van een ongeval die gebeurd is tijdens de les, moet de leerling binnen de 24 uur contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. De franchise is ten laste van de leerling.
Alles wat het ongeval betreft wordt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij onderhandeld.
De maatschappij is de enige manager van het dossier en enige rechter over het verzekeren of niet van het ongeval.
Nalatigheid wordt niet verzekerd.
De ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen voor en na de lessen. De sporthal is geen opvang. Gelieve Uw kinderen voor de les in het oog te houden en meteen op te halen na de les.

Houding en kledij

 

Blijf rustig in de hal van de sportzaal of in het gemeenschapscentrum zodat de klanten niet gestoord worden.
Kauwgom, jeansbroeken en juwelen zijn strikt verboden, voor Uw eigen veiligheid. Elke les vraagt om een aangepaste kledij, gelieve U te informeren op onze "kledij" pagina.

De GSM blijft in de sporttas gedurende de les.
 

Lessen


De leerlingen moeten op tijd in de les zijn, dit wil zeggen, klaar met hun dansoutfit aan, 5 minuten voor het begin van de les.
De leerkrachten hebben het recht om een leerling die geen aangepaste kledij draagt uit de les te halen.
Gebruik van de gsm tijdens de les is verboden.

Het is verboden te eten tijdens de les en in de danszaal. De leerlingen mogen water meenemen in de danszaal.
De leerlingen zijn verplicht gebruik te maken van de kleedkamers om zich om te kleden. Niemand mag zich in de zaal of in de hallen omkleden.
Enkel de leerling mag de danszaal binnenkomen, geen enkele ouder, broer, zus of vriend mag in de zaal meekomen. U kan de les via het venster meevolgen.
Ouders die andere kinderen meehebben gedurende een les, worden gevraagd om ze rustig bezig te houden tijdens het wachten. De leerkracht mag op ieder moment de gordijnen sluiten om een rustige en geconcentreerde sfeer in de les te behouden.

 

C-Dance behoudt zich het recht om een afwezige docent te vervangen, of de les te verplaatsen en in te halen tijdens de schoolvakanties.
 

C-Dance is niet verantwoordelijk voor het verlies en het stelen van goederen.
C-Dance mag een afwezige docent vervangen zodat de lessen toch kunnen plaatsvinden.

 

In geval van onvoorspelbare omstandigheden, zullen de lessen met de mogelijke middelen gegeven worden. In dit geval kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden.

 

Foto's en video's

 

Foto's en video's die tijdens de lessen en optredens gemaakt worden zullen op onze website en op diverse sociale media en affiches gebruikt mogen worden. 

 

Door het inschrijven en betalen van het jaarlijks lidgeld aanvaarden de leerling en zijn ouders al deze voorwaarden.

© 2020. Créé avec Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now